Talán lehet protézis?

Azt szeretném megtudni hogy a staphylococus aerus baktériumot ki lehet e irtani az izületböl. A sérült térdem megint bedagadt, kiütések lettek a végtagokon ezért bekerültem az infektologiai osztályra.szteroid és nagy adag antibiotikumos kezelést kaptam.Itthon tabletták formályában tovább folytatom még két hétig kell szedni. A duzzanat a térdemröl csaknem teljesen eltünt.Lehet hogy sikerül kiirtani a kura végére? Ha sikerül akkor lehet e mégiscsak térdprotézist kapnom? Bizakodo Santikalo.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza ízület témában

A térdízületből a baktériumokat elég nehezen, de ki lehet írtani. Ennek sikeressége függ a baktérium törzstől és persze az Ön szervezetétől is. Ha legalább egy évig nem jelentkezik újra gyulladás, és az ízületből vett tenyésztések során sem tenyészik ki kórokozó, akkor megfelelő előkezelés után beültethető a protézis. Erről bővebb felvilágosítást a kezelő orvosa tud adni a tenyésztési eredmények és a kórlefolyás bírtokában

Kérdés: 2010. augusztus 24., 09:51; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 19:12
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Hirtelen fellépő fájdalom és...
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 37 éves férfi vagyok, Kórelőzmény: 2011-ben nyaki porckorongsérvvel műtöttek. 2015. márciusában egyik napról a...
Kattogó izületek+TFCC
Tisztelt Doktornő/úr! Kb 3 hónapja elkezdtek kattogni az izületeim (bal csukló, térd) szerencsére nem állandóan de napjában 4-5 alkalommal....
Szedhető?
Syncumár mellett szedhető-e supherb art-3 plex tabletta
Kézcsomó
Az ujjaimon ugynevezett herden csomok vannak, nem fáj de csunya.Ez valamivel kezelhető illetőleg visszaforditható?
Sacroiliacalis izület MR leletet...
Tisztelt Doktornő! Tisztelettel kérdezném Sacroiliacalis izület MR vizsgálata történt ennek eredménye nekem érthetetlen kérem írja le hogy az én...