Mi bajom?

szeretném tudni mit jelentenek a kűvetkező röntgen eredmények:forditott s alakű dorso-lumbaris scoliosis, l-v átmeneti jellegü.c V-VI csigolyán spondylosis, ugyanitt discopathia.az L-Verösen kiszélesedett jobboldali harántnyulványa a sacrumra támaszkodva vele neathrost képez.nagyon erös fájdalmaim vannak a karomban, zsibbad, s néha a fél fejem is jobb oldalon.vtérdizületi arthrotisem is van.mit tehetek? válaszukat elöre is köszönöm.tisztelettel:bíró katalin

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

Tisztelt Kérdező! Az ágyéki gerincen oldalirányú kóris görbület van, a nyaki V-ös, VI-os csigolyák meszesek. Az utolsó ágyéki csigolya hozzánőtt a keresztcsonthoz. Gyakorlatilag ittt a csigolyák meszesedése, ami dominál, illetve a gerincferdülés. Meg kellene próbálni fizioterápiás kezeléseket, masszírozást és gyógytornát, illetve izomlazító gyógyszert 3-4 hétig.

Kérdés: 2010. augusztus 19., 09:06; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 18:09
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma