Sarokcsont fájdalom

Kb. egy éve a sarokcsontomban - főleg pihenés után - erős fájdalmat érzek. Most már a napi teendők ellátása is nehéz. Szemmel láthatólag nincs bokasüllyedésem. Naponta Voltaren kenőccsel kenem be, de nem igazán enyhiti a fájdalmamat. Fiatalabb koromban mindig mozgékony voltam, soha nem fájt a lábam. Mi lehet az oka?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a sarokfájdalom témában

Kedves Hölgyem! A sarokcsont fájdalmát okozhatja csontkinövés, kötőszöveti eredetű gyulladás, rossz lábbeli. Érdemes elmennie ortopédushoz, hogy kiderüljön, hogy mi okozza pontosan a problémát. Addig a Voltaren menjen tovább, ezt kiegészítheti szájon át szedhető fájd. csill. szerrel, saroklyukasztásos talpbetétet is használhat.

Kérdés: 2010. augusztus 13., 23:22; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 12:07
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom