Izomlazítókat szedhetek?

2010.08.13-án kérdeztem, azt, hogy melyek azok az izomlazítók, amelyek nem befolyásolják a syncumárt, mert Nekem 2001-ben műbillentyűt tettek be, de igen sokat fáj a derekam, és a voltaren doló., sem a sirdalud, sem kataflán, nem jó, mert befolyásolja a véralvadásgátlókat, nem kaptam erre még választ, igaz rossz volt a számítógépem, lehet, hogy azért nem kaptam meg, köszönöm!

WEBBeteg szakértő válasza izomlazító témában

Tisztelt Kérdező!

lehetséges, hogy véletlenül kimaradt a válaszomból ez a rész. A Mydeton vagy Myderison nevű izomlazítót lehet nyugodtan szedni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 13., 20:25; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 18:37
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Milyen izomlazítót szedhetem ha...
2001 ben műbillenytyűt kaptam, syncumart szedek, de sokat fáj a derekam, de sem a voltaren, sem sirdalud, sem kataflan nem jöhet szóba, ezért olyan...
Hátfájás a jobb lapocka alatt
MR - Nyaki gerinc vizsgálati eredmény...
MR - Nyaki gerinc vizsgálati eredmény: MR eredményem és tudni szeretném pontosan mit is jelent? Mi a következő lépés? Orvoshoz 10 hét múlva...
Vállproblémák
Lábujjfájdalom