Fizikoterápia szoptatás alatt

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 2 hónapja fáj a derekam, mert kislányomat, aki 14 hónapos hírtelen felemeltem. A reumatológián fizikoterápiát írtak fel pontosan: 10x Voltarens son, EDIT Elfelejtettem megemlíteni, hogy kislányomat még naponta egyszer, este szoptatom. Szoptatás alatt felvehetem a kezelést? Eddig Feketenadálytő krémmel kentem a derekamat, de még nem igazán érzem a javulást. Szeretnék a végére járni és meggyógyulni. Amennyiben nem alkalmazható szoptatás alatt, Ön mit javasol! He reggel veszem fel a kezelést, annak hatása az esti szoptatásig kimegy? Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel! Panna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza a fizikoterápia témában

Tisztelt Kérdező! Felveheti a kezeléseket, hivatalosan nem jut be olyan mennyiség a szisztémás keringésbe a gyógyszerből, mely veszályeztetné a babát. Azonban lehet, hogy a kicsi meg fogja érezni, valami különleges szagot, vagy egyebet, és nem fog többet szopni, erre az eshetőségre is fel kell készülni. Ez hasonló ahhoz, mint amikor egyes babák a menstruáció visszatérésekor abbahagyják a szopást.

Kérdés: 2010. augusztus 12., 15:26; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 18:07
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma