• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Most már 2.hete fájdalmam van!Nem mozdultam hirtelen,és fáj a derekam ,minden mozgásra reagál,és főleg amikor ülök,akkor nagyon fáj,az ágyon is úgy tolom magam lassan arrébb,a derekam egy vonalában és a bal oldalra sugárzik a legjobban,szedtem gyulladáscsökkentőt,fájdalomcsillapítót,most szedem a rovatinex tablettát 2.napja,de nincs változás?!Ben-gay géllel masszírozzuk és utána könnyebben mozgok,és akkor 2 órán keresztül enyhe a fájdalom!pl :wc után nehezen tudom magam megtörölni,mert fáj ahogy előre kell hajolnom.Nem pisilek sürün,nem fáj úgy gondolom nem vagyok felfázva.Kérném szépen segítsen ,segítő válaszát nagyon várom mi lehet ez? és mivel tudom magam itthon kezelni???? Köszönöm szépen előre is segítő válaszát! Üdvözlettel Ágnes

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a derékfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg egy idegbecsípődésről lehet szó, vagy esetleg gerincsérv, mely nyom egy ideggyököt. Mindenképpen el kellene menni egy reumatológiai rendelésre, ha az eddigi fájdalomcsillapítók, izomlazítók nem használtak. lehetséges, hogy erősebb fájdalomcsillapító, esetleg Diprophos injekció is szükséges lesz!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 09., 17:33; Megválaszolva: 2010. augusztus 11., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés