Gyógyszerhasználat

1. 4 héttel ezelőtt ortopédiai műtéten estem át. A sebem gyógyult, de nem tudom, hogy a lábfejembe beültetett csontocskák milyen állapotban vannak. Beszúrhatom-e már az Enbrel injekciót? 2. Nagy fokú térd fájdalmamra az ortopéd szakorvos Condrosulf és Brexin tablettát jacvasolt. Van-e értelme vagy szabad-e a Brexin mellé Mesulid -ot is bevenni ha már nagy a fájdalmam?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a mozgásszervi panasz témában

Az Enbrel injekcióval kapcsolatban azt tudnám javasolni, hogy kérdezze meg kezelőorvosát, aki az injekciót felírta. Ő az Ön alapbetegségét jól ismerő szakorvos tud ebben Önnek megfelelő választ adni. A második kérdésére a válaszom az, hogy nincs értelme. Hasonló hatásmechanizmusú gyógyszerek szedése túladagoláshoz is vezethet. Ha a Brexin magában kevés, akkor cserélje le egy erősebbre pl. a Mesulidra, de együtt ne szedje a két gyógyszert.

Kérdés: 2010. augusztus 05., 13:12; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 14:17
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom
Jobb térd MRI és UH eredménye