Gerinc műtét után..

Tisztelt Doktornő / Úr! Nem régen 4 hónapja egy nyaki gerinccsigolya 6-7-es műtéten estem át! Sajnos a fájdalmaim egyre erősebbek és csak segítséggel tudok elvégezni kisebb háztartási munkákat! Sajnos sokat kell feküdnöm mert állandóan szédülök! Nappal még csak elvagyok de éjjel sajnos nem tudok aludni sem mert mindkét vállaim, tarkóm, nyakam nagyon fájnak! Nagyon sok gyógyszert szedek és kúpokat is kaptam de nem enyhülnek a fájdalmaim! Most voltam MR-en és mindent rendben találtak és jelenleg nem szükséges újabb műtét! Gyógytornára jártam de nem lett jobb.Kaptam Apranax majd Contramal és Relifex gyógyszert is, de pár órára enyhül és újra fáj! Az arcom felületét sokszor nem érzem és a bal kéz felületét sem! Eddig 67%-os rokkant voltam majd műtét után 46%-os lettem! Magas vérnyomásom miatt és a nyaki fájdalmak miatt semmilyen fizikai munkát elvégezni nem tudok segítség nélkül.Nem dohányzom és alkoholt sem fogyasztok. A házi orvosom szerint külsőleg nem látszok betegnek és ő szerinte ez miatt nem is fognak leszázalékolni hiába vagyok beteg! Szeretném tudni hova menjek hogy a problémám megoldódjon mert már idegileg is kivagyok! Üdvözletem..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a gerincprobléma témában

Tisztelt Kérdező! Állapotromlás esetén lehet kérni a felülvizsgálatot. Ennek alapja, hogy az Ön gondozását végző orvosoknál történjen ellenőrzés. Részletesen rögzítsék a jelenlegi helyzetet és a várható kimenetelt. A pszichés status megítélése miatt javaslok egy pszichiátriai szakvizsgálatot is. Ezen leletekkel kell kérni a felülvizsgálatot. Objektivizálható eltérések is kellenek, emiatt részletes neurológiai vizsgálat indokolt.

Kérdés: 2010. augusztus 05., 09:37; Megválaszolva: 2010. augusztus 12., 11:47
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom
Jobb térd MRI és UH eredménye