Térdkopás

2009.dec.14-én műtötték arthroskópiával a jobb térdemet. Izületi hártya vastagodás eltávolítással. A tér alatti részleges szalagszakadással nem csináltak semmit. A műtő orvos külföldre ment 1 évre. A műtét óta közel 100 kezelésen voltam/ ortrovisk inj, torna, fiziko, röntgen besugárzás, porcpótló tabletták stb/ A mai napig bicegve járok, a térdem feszül, szúr, az egész lábam gyenge, a vádliban állandó izomláz szerű érzésem van. Mit tehetnék még, hogy fájdalom mentesen tudjak járni? Segítségét köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a térdműtét témában

Vizsgálat nélkül, illetve a dokumentációk és röntgenek ismerete nélkül nem lehet megfelelő választ adni. Azok után amin végig ment és javulást nem tapasztalt, biztos, hogy valami nagyobb baj lehet a háttérben. Azt javaslom, hogy szedje össze az eddigi dokumentációkat és keressen fel egy ortopédiai szakrendelést. Előfordulhat, hogy lassan protézis beültetésre lesz szüksége!

Kérdés: 2010. augusztus 02., 14:11; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 12:54
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom