• Nyakropogás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr/nő! Láttam már egy, az általam is kérdéses dologra választ, de meg szeretnék győződni benne, hogy nálam is ez-e az eset. Tehát: Amikor jobbra fordítom a fejem, akkor egy halk, kattanás szerű hangot hallok a nyakamtól (vagy a nyakam felső részétől, igazán nem tudom eldönteni). Nem fáj, és nem is zavar, csak kérdezni szeretném, hogy ettől nem-e lehet valami bajom, vagy csak egyszerűen így marad? Egyébként ha lehajtom a fejem akkor nem hallom, csak egyenes helyzetben. A választ előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyaki ropogás témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában az ízületi mozgásból eredő hang nem probléma. Sajátítson el a nyaki izmok megerősítésére alkalmas gyógytornát. Amíg nincs fájdalom nincs oka aggódni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 25., 23:46; Megválaszolva: 2010. július 27., 09:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés