Hirdetés
      • Gericprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A problémám a következő: lassan egy éve született meg a kisfiam, és a terhesség alatt sajnos elég sokat híztam (kb 20 kg). Mára már csupán 3-4 kg plusz maradt. A hátamat viszont eléggé megviselte. Mindíg is gyenge volt, van egy kis vállferdülésem is (a jobb vállam alacsonyabban van mint a ball, szinte nem is látni) de a terhesség óta nagyon hátfájós vagyok. Főleg a nyakam, vállam fáj. A testtartásomon lenne mit javítani de hogy őszínte legyek nagyon fárasztó folyton kihúzni magam. Tartok tőle hogy tartós gerincferdülésem lesz, ha így folytatom. Gondoltam már az úszásra de elég körülményes megoldani. Van valami más lehetőség a testtartás javítására, a hát erősítésére? Esetleg forduljak valami gerincspecialistához? (már ha van ilyen?) Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gerinctorna témában

        Tisztelt Kérdező! A gerincpanaszaira a megoldást a gyógytorna jelenti. Kérje gyógytornász segítségét (reumatológiai osztályon biztosan talál), aki segít betanítani a mozgásokat és a rendszeres végzésének meglesz az eredménye. A helyes testtartásra oda kell figyelni, míg nem korrigálható eltérés alakul ki.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 23., 15:38; Megválaszolva: 2010. július 26., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés