• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A fájdalom pontosan a comb hátsó részén, de van, hogy változó, de mindig a hátsó részen keletkezik ez a csípő fájdalom. Ilyenkor egy lépcsőfokra alig bírok fellépni, és székről felállni sem bírok. Nagyon izzadok ilyenkor. A neurológus annyit állapított meg, hogy magas a húgysavam. Ez a fájdalom csak időnként vesz elő, másnap már futni is képes vagyok. A háziorvosom javaslatára, Mr vizsgálat fog készülni.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A leírás alapján inkább neuralgias (idegi eredetű) fájdalom lehet a háttérben. Becsípődik az ideg, és ez okozza a visszatérő fájdalmat. Remélhetőleg az MR vizsgálat előbbre fog vinni, a magasabb hugysavszint miatt pedig beszéljen a háziorvosával, hogy szükséges- e a gyógyszeres kezelést indítani.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 12., 12:36; Megválaszolva: 2010. július 12., 22:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés