• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot. Égő, húzódó tompa, de mégis erős fájdalomat érzek a jobb lábamban. Sarkamtól a derekamig a lábam hátsó részén. Vannak derék problémáim már pár éve, de az nem ilyen fájdalommal jelentkezett. Ennek a fájdalomnak az előjele a zsibbadás volt a lábam külső részén, saroktól a kislábújamig. Ez kb 1 éves lefolyású dolog. Mostanra ez erős fájdalommá alakult, ami végighúzódik az egész lábamban. Hasonló fájdalom mint az ideggyulladás. Hitől lehet ez? Milyen gyógymód segítene? Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Az Ön esetében a neurológiai szakvizsgálat nem hagyható el. A sugárzó fájdalom hátterében gyakran az ideg kompressziója áll. Ennek eldöntésének első lépése egy fizikális vizsgálat. Mindenképpen indokolt a gyógytorna elkezdése. Gyógytornász segítségével sajátítsa el a gerinctornát és végezze minden nap.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 10., 06:47; Megválaszolva: 2010. július 10., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés