Hirdetés
      • Lábfájás - húzódó, szúró fájdalom comb magasságban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretnék segítséget kérni egy olyan lábfájásban ami hozzávetőleg 5 hónapja folyamatosan érezhető, minden nap. A fájdalom a jobb lábam comb - fenék találkozásánál érezhető, mintha húzódna egy szalag, vagy ideg. A fájdalom helye kézzel nem kitapintható, mélyebbről fakad. Néha erősebb, néha csak kis fájdalom érezhető de mindenképpen zavaró a mindennapokban. A fájdalom akkor érezhető ha leülök, felállok vagy lehajolok, illetve reggelente felkelek. Ha futok, mozgok, sportolok, megyek, akkor nem érezhető. Szeretném a segítségét kérni az ok megtalálásában. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a lábfájás témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Leírása alapján panaszait okozhatja csípő, vagy térdízületi eltérés, de a legnagyobb valószínűsége a gerinceredetnek van. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai szakrendelést, esetleg egy rheumatológust. Vizsgálatok után pontosabb választ fognak adni Önnek!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 07., 17:52; Megválaszolva: 2010. július 09., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: