• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Kedves DR Úr/DR Nő! Tavaly áprilisban kerültem a traumatológiára, a térdem roppanással történő becsípődése miatt.Ezután nemsokkal műtétet végeztek a jobb térdemen a med.femur condylusra ráfeszülő széles heges plicát resecálták. Ezután egy ideig panaszmentes voltam, majd idén novemberben újra kezdődtek a fájdalmak az egyik testnevelés óraközbe ismét egy roppanást éreztem a térdemben és se kinyújtani se behajlítani nem tudtam.Viszont a röntgen eredmény nem mutatott semmit, és az orvos sem talált semmit. Aztán szinte hétről-hétre egyre jobban fájt a térdem, voltunk térd specialistánál de azt mondta hogy szerinte ez a térd rendben van.A Rheumatológián is azt mondták hogy ez nem rheumatológiai eset.Aztán már annyira el kezdett fájni hogy muszáj voltam el kezdeni bottal járni hogy valamivel fájdalom mentesebb legyen.De ahogy el kezdődtek a komolyabb fájdalmak rögtön lázam is lett mellé és folyamatosan minden nap már 4-5 hónapja 38C fok a lázam és nem tudják hogy miért vagy mi okozhatja .Az MR eredményem is azt mutatja hogy nincs semmilyen elváltozás.AZ ortopédián voltam legutóbb és ott azt mondta a Dr. Úr idézem : "ez egy szisztematikus betegség aminek az okára nem biztos hogy rá fognak jönni " .De hiába minden attól hogy az eredmények szerint ez egy egészséges térd, nagyon erős fájdalmaim vannak mind a láb kinyújtása és behajlítása nagyon erős fájdalmat vált ki, és e-mellé a minden napos láz..Nem tudom mitévő legyek mert az orvosok még kezelni sem tudnak mert nem tudják mire de én már szó szerint szenvedek a fájdalomtól.Ha esetleg valaki tudna mondani valami, bármit akkor nagyon megköszönném.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Térdfájás témában

        Ha vizsgálattal nem tudtak megfelelő diagnózist adni, akkor vizsgálat nélkül, illetve a vizsgálati eredmények ismerete nélkül én sem fogok tudni mondani semmit. Tekintettel, hogy ennyi szakterület képviselője vizsgálta, és elfogadható választ nem tudtak adni, azt tudnám javasolni, hogy szedje össze az összes eddigi leletét és keressen fel egy egyetemi klinikát, ahol az eredményeket összegezve talán megtudják állapítani a panaszok okát.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 03., 20:54; Megválaszolva: 2010. július 07., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés