• Miől fája a lába?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Páromnak erős lábfájásai vannak. Gyakran, sőt napi jelleggel fája a lába. Van úgy hogy mind a kettő, van úgy hogy csak a bal lába. Ilyenkor az egész lába fáj és kihat a derekára is. Még nagyon fiatal és aggódom az egészségért. Mitől fájhat? Mit tegyünk?

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ez alapján a leírás alapján nem tudom sajnos megmopndani, hogy mi lehet a probléma. Lehet ízületi bántalom, derékfájás is kisugározhat errre a területre, lehet izomfájdalom, vagy gnyegeség, lehet érszűkületes eredetű, de ez fiatalabbb korban rendkívül ritka. Először a háziorvost kellene megkérdezni, hogy a vizsgálat után mit javasol, milyen irányban induljanak el.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-14 18:16:45; Megválaszolva: 2010. június 14., 18:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés