• Ízület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Autózás közben sokat használom a klímát. Ma kb. 10 percig a bokámra irányítva működtettem. Félek, hogy ezzel esetleg ízületi gyulladást, vagy felfázást okozhattam magamnak. Két hét múlva nyaralni megyünk, ezért is izgulok emiatt. Előfordulhat, hogy ennyi idő is elég ahhoz, hogy megbetegedjek! Hány napon belül jelentkeznek a tünetek, ha tényleg beteg leszek, és rendbe jöhetek a nyaralásra? Váaszát köszönöm! VM.

        WEBBeteg szakértő válasza a ízületi gyulladás témában

        Kedves VM!

        Ne izguljon, ha azóta nincs semmi panasza, már nem is lesz.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-13 14:20:52; Megválaszolva: 2010. június 13., 14:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: