• Fáj a talpam az edzések után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos!

        Rendszeresen sportolok, de mostanába eléggéa fája  talpam az edzések után, már a cipőmet is lecseréltem ,és lúdtalpam sincs,most talpbetétet hordok amitől egykicsitjobb ,de nem tudom hmitő lehet.esetleg mivel mostanába felszedtem pár kilót ezis közre játszhat? már sok módszer kipróbáltam tornásztattam krémekkelkentem de nem sokat segitettek. Válaszod előre is köszönöm!!

        WEBBeteg szakértő válasza a talpfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mindenképpen statikai oka van a talpfájdalomnak. Ennek oka részben a súlynövekedés. Mivel a talp statikájá és a legjobb cipő kiválasztása összetett, kérje szakember segítségét. A sportolás miatt mindenképpen keressen fel ortopédiai-sportorvosi szakrendelést. A talp vizsgálata során és járáspróbák alapján kiderülhet az ok. Komolyan kell venni, mivel akár a térd-boka ízületek károsodása is lehet a késői következmény.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-13 10:19:22; Megválaszolva: 2010. június 13., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés