• Lábszárfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Urak!

        Nagyjából rendszeresen, hetente egyszer eljárunk kosarazni. Ezek az edzések az utóbbi időben erősen intenzívebbé váltak. Már néha aznap este, de legkésőbb másnap erős fájdalom jelentkezik mindkét lábszáram belső oldalán és a sípcsontom elülső felén. Ez annyira erős, hogy másnap nehezen tudok futni, járni is, jó néhány nap kell, hogy elmúljon. Kosárcipőt használok lúdtalpbetéttel kiegészítve. A pihentetésen kívül mivel tudnám gyógyítgatni, kenegetni ill. milyen felszereléssel tudnám megelőzni - mert a mozgás nagyon jól esik.

        Köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a izomfájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Annak, ha hetente egyszer eljár, és megerőlteti magát, nincsen értelme, haszna, csak kára. Az ortopédusok is óva intenek a megerőltető alkalomszerűen végzett mozgásformáktól. Javaslom, hogy pihentesse a lábát, és rendszeresebb, fokozatos terheléssel eddzen.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-28 09:37:57; Megválaszolva: 2010. május 28., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés