• Térd 2 folyt..

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr..

        Tisztában vagyok azzal,hogy vizsgálat hiányában az általam leírt tünetekre, érzésekre tud támaszkodni,és csak így tud véleményt alkotni,tanácsot adni. Amit előre is nagyon köszönök. A véleményét megosztom a gyógytornásszal is ,és el is szokta olvasni az ön válaszait. A belső comfeszítő izomra visszatérve én már a kezdetek óta ott tapasztaltam a feszülést,ami egy idő után mikor hajlítom tovább átmegy fájdalomba a tornák alatt.Szóval nekem azon a területen vannak gondjaim.Ezt a területet jeleztem már a sérülés megtörténtekor a orvosnak is és ezt azóta folyamatosan érzem.Gondolom az időjárás okozhat nehézséget,mert mikor eső esik mint pl ma,meglehetősen merev marad a térdem. Tudom,hogy ezt innen nehéz megítélni pláne őnnek aki nem tudott megvizsgálni.Folytatom a tornát természetesen,mivel ha egy mód van rá nem szeretnék műtétet amíg tapasztalni a javulás mértékét, Tudom,hogy nem lehet tökéletes diagnózist felállítani csak akkor ha belenéznek.Az általam elmondottakból csak sejteni, mi lehet  a probléma forrása. Előre is köszönök mindent!!!

        Üdvözlettel : Ferenc

        WEBBeteg szakértő válasza a Térdfájás témában

        Köszönöm észrevételét! Ha véget ért a fizikoterápia, akkor jelezzen már vissza, hogy hogyan alakult a térd mozgása!



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-20 08:17:47; Megválaszolva: 2010. május 20., 08:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés