• Trombózis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő / Úr!

        Kb. egy hete a bal combom hátsó felében mélyen rendkívül intenzív izomgörcs szerű, kb. 20 mp-ig tartó fájdalmat éreztem. A combom hosszát tekintve kb. félúton.
        Ez kb 10x ismétlődött meg aznap (beleértve az éjszakát is). Másnap kb 5x és azóta egyszer sem. A leírt fájdalmas területen azóta folyamatos (elviselhető) fájdalmat érzek, mely a vádlimab is lesugárzik. Lábam egyáltalán nem dagad és a két combom egyforma vastag. Pihentetésre enyhül a fájdalom. Ülő munkát végzek és a szék széle pont azon a területen nyomja a lábam, ami nagyon kellemetlen.

        Szeretném megkérdezni, hogy ezek alapján elképzelhető, hogy ez trombózis? 

        Válaszát előre is köszönöm.

        Üdv: JB

        WEBBeteg szakértő válasza a izomfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ez alapján  leírás a alapján nem tartom valószínűnek, hogy thrombosisa lenne. Az általában a fájdalom mellett duzzanattal is jár. Inkább idegbecsípődés állhat a háttérben. Keressen fel egy reumatológiai rendelést, addig pedig meg lehet próbálni izomlazító szedését, illetve a fájdalmas területet kenje be fájdalomcsillapítóval.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-12 13:37:37; Megválaszolva: 2010. május 12., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés