• Lehet-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Úr/Nő! Tvaly márciusban műtötték a jobb csípőmet és most márciusban a bal térdemet.Sajnos már előjegyeztek a bal csípő műtétre. 63 éves vagyok, de mindig mozgékony voltam.Most nagyon nehezen viselem azt, hogy sokszor nem úgy működik minden és másra is szorulok. Most javulóban a térdem, de még egy kis seb van rajta, ami eddig elég mély volt, és tornára járok, mert rosszabbul sikerült mint gondoltam. Most szeretnék gyógyfürdőbe menni 1 hétre(a férjem elvisz). Szeretném megkérdezni, hogy napozni és meleg gyógyvízben fürödhetek-e? Várhatok-e javulást a gyógyvíztől(Zalakaros)? nem szeretném a helyzetemet még jobban rontani. Nagyon köszönöm szíves válaszát előre is.Tisztelettel és üdvözlettel: katalina

        WEBBeteg szakértő válasza a műtét, gyógyvíz témában

        Addig amíg seb van Önön, addig fűrdőbe nemhogy nem tanácsos menni, bele sem engedik a vízbe. A napozás nem tíltott, sőt az UV sugarak fertőtlenítő hatása még segítheti is a sebgyógyulást. Ha a seb begyógyult, akkor érdemes gyógyfürdőbe menni, de lehetőség szerint 32-34 foknál melegebb vízbe ne menjen, mert gyulladást is generálhat operált ízületeiben.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-10 11:47:59; Megválaszolva: 2010. május 10., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés