Hirdetés
      • csukló fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni öntöl hogy 2005.Februárjában bal alkar-csukló törést szenvedtem amit tüződróttal rögzitettek és gipszeltek rá 1-hónapra a gipszet és a drótokat eltávolitották és utána 6 hét gyógytorna következett,2008.nyarán fájdalmassá vált újra és hegkimetszést és inhüvelybemetszést csináltak mert nem tudtam fogni és szoritani vele,és most 5 hete elestem biciklivel és ráestem a bal csuklómra és ott ütöttem meg ahol a tüződrótok voltak benne,balesetsebészeten megröntgenezték és azt mondták hogy törés nincs csak nagyon erősen meg van zúzódva,merevrögzitőt irtak fel, nagyon fájt vissza mentem és azt mondták hogy menjek el kézsebészhez aki mütőtte utoljára elmentem és ő is azt mondta hogy zúzódás van kenöcsöt irt meg hordjam a merevitőt éjjel-nappal meg szedjek fájdalomcsillapitót de most is nagyon fáj alig tudok dolgozni vele estére legtöbbször bedagad tanácsot kérnék mit csináljak,és ön szerint ha vissza megyek a kézsebészhez mit tud ilyenkor tenni de nagyon fáj.Köszönettel:Hosszú Eszter 

        WEBBeteg szakértő válasza a csuklófájdalom témában

        A röntgen és a korábbi leletek ismerete és vizsgálat nélkül nehéz pontos választ adni. Leírásábaól arra következtetek, hogy 2008 nyara előtt jól működött a karja, és utánna lett fájdalmas. Az ismételt sérülés sem tett jót neki. A fájdalom oka sokminden lehet. Akár a zúzódás miatt kialakult letapadások, bevérzések, izületi szalagsérülések. Azt javaslom, hogy mindenképpen keresse fel első körben a kézsebészt aki operálta. Ha úgy érzi, hogy nem tudja a panaszait megoldani, akkor keressen fel egy másik kézsebészt is, és kérje ki a véleményét!


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-04 13:45:11; Megválaszolva: 2010. május 04., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: