• Mi lehet a probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm.

        42 éves, nő vagyok. a derék, és medence fájdalmaim miatt kerestem meg. Ápoló a szakmám és fekvő betegeket ápolok. Kb egy hete folyamatosan mozgásra jelentkező fájdalommal élek, a derék és medence körüli szakaszon. Ez néha a felső combra is kihat. Az ülés állás mind mind megterhelő számomra. Külső elváltozást nem tapasztalok. Zsibbadás és egyéb fájdalom nincs bár ami van az is elég fájdalmas.Láz és egyéb tünetem nincs. Amikor lehajolok, felállok, fordulok járok, ülök, állok mindig jelentkezik ez a fájdalom. Amikor egyhelyben vagyok akkor nem. Ha megnyomom a területet nem fáj csak mozgásra érzékeny.

        Kérem szépen ha tudja adja meg a választ hogy forduljak e orvoshoz vagy majd elmúlik magától ez a nyavalya.

        Köszönettel

        Kissné Sumicz Teréz

        WEBBeteg szakértő válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Elképzelhető, hogy a munkájából kifolyólag gerincsérve alakult ki. Valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentőt lenne érdemes szedni, illetve reumatológiai rendelést keressen fel!


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-04-29 18:03:18; Megválaszolva: 2010. április 29., 18:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés