• RA: mehetek-e fürdőbe?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Rheumatoid arthritisem van. Mehetek-e fürdőbe? Milyen meleg vízben fürödhetek én is?

        WEBBeteg szakértő válasza a rheumatoid arthritis témában

        Ha a betegség nyugalomban van, akkor igen, mehet. Abban az esetben sem jó azonban a 35 fok feletti hőmérsékletű víz. Ugyanakkor a langyos vízben végzett tornagyakorlatok kifejezetten jó hatásúak, gátolják az ízületi merevség és a deformitások kialakulását.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-04-09 14:27:03; Megválaszolva: 2010. április 09., 14:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: