• Reumatoid artitis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr! Hogyan lehetne tartósan csökkenteni a fájdalmamat, hogy elviselhető lenne az életem? Eddigi gyógyszerek, terápiák:Salazopyrin EN, Arcoxia, meleg vizes gyógyfürdő (egerszalóki és a tiszavasvári termálfürdő), jeges borogatás. Ezek azonban csak nagyon rövid ideig csökkentik a fájdalmamat.

        WEBBeteg szakértő válasza a Rheumatoid arthritis témában

        Tisztelt Kérdező!

        A kérdés címe rheumatoid arthritis volt, így feltételezem, hogy ebben a betegségben szenved. A Salazopyrin az egyik leggyengébb bázisterápiás szer, ennél vannak sokal hatékonyabbak is. A kérdés az, hogy miért nem adnak Önnek ilyet? esetleg volt korábban adaganatos betegsége, ami miatt nem lehet, vagy korábban próbáltak már adni, csak mellékhatás volt tőlük. Akár a methotrexate (Trexan), akár az Arava sokkal hatékonyabbak a betegség kezelésében. Ha azonban nem a betegség, vagy a gyulladásos aktivitás miatt vannak a fájdalmak, akkor másfajta fájdalomcsillapítót kell megpróbálni, pl. Contramalt..


        Kérdés: 2010-03-16 17:45:37; Megválaszolva: 2010. március 16., 17:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.