• Mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó reggelt kívánok! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy kedden éjszaka arra keltem fel, hogy levegővételkor, mozgáskor szúró fájdalmat éreztem a jobb oldalamon. A jobb mellem mögött. Másnap ez a fájdalom keresztül húzódott a hátamon, a lapockám környékén, és most átkerült a bal oldalra! Nagy levegővételkor erősebb szúró fájdalmat érzek a mellkasomban, és a hátamban. Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszát valószínűleg mozgászsrevi ok váltja ki, de mellhártyaizgalom sem zárható ki. Szedjen gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítót, de ha nem javul a hétvégén, jövő héten keresse fel háziorvosát, abban az esetben vizsgálatok lesznek szükségesek.Ha nehézlégzés, fokozódó fájdalom alakul ki, akkor azonnal forduljon orvoshoz.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-12 10:24:46; Megválaszolva: 2010. március 12., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: