• Bakery Cysta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Hölgy ill Úr.

        Mindkettő térd hajlatban erős fájdalmam van.Több, sok hete tart már, amikor tél van különösen felerősődik a fájdalom. Anno 2001-ben többszörös( 4 ) bakery cysta mútétem volt a jobb térdemnél ami úgyszólván azonnal ki is újjult. Ahogy kioperálták még be sem fort a mútéti heg már éreztem a következő cystát. Most nem érzem hogy cysta lenne csak egyszerüen a hajlatban lévő fájdalom van jelen.Nem tulajdonitom cystának de akkor mi ez és mit lehet tenni? A cataflamra nem reagál a fájdalom csillapítása. Az egyik műtétnél viszont mélyvénás visszért dignoztizáltak az orvosok.Ezzel ezenidáig még nem foglalkoztam, kellettvolna?

        Köszönettel Várom Válaszát

         

        WEBBeteg szakértő válasza a Baker-ciszta témában

        Kedves Páciens!

        A Baker cysta nem önálló kórkép, valaminek a következtében alakul ki. Leggyakrabban az ízületi porc kopása okozza. Azt a problémát kell kezelni ami kiváltja és akkor el fog tűnni. Beszéljen kezelőorvosával mi a kiindulási ok.


        Dr. Moravcsik Bence, ortopédus-traumatológus
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-16 23:55:22; Megválaszolva: 2010. március 16., 23:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: