• térdfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T-doktor úr.EGY kérdésem lene edzésen letapat a térdem, nem vizesedet be de kétoldalt a térdem fáj tudok rajta menni, de behajlitom fái. Elöfordulhat hogy elszakat a térdszalagom vagy csak huzodás.köszönetel mohai attila

        WEBBeteg szakértő válasza a térdfájás témában

        A teljes szakadás kizárt. A részleges szakadásnak is kicsi az esélye, mert az jelentős duzzanattal járna, és a járás is nehezített lenne. Sokkal inkább valószinü a rándulás. Jegelje, borogassa és kímélje!


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-13 09:29:21; Megválaszolva: 2010. március 13., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: