• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr!

        4 héttel ezelőtt arthroscopos műtéten estem át, mely során men.med.hátsó szarv lebenyes szakadása került eltávolításra. Fájdalmam nincs, de minden délutánra térdem elfárad és bedagad, valamint egy nagyon érdekes feszítőszerű érzést érzek benne. Megijesztett az egyik ismerősöm, hogy ödémás.Valóban ez lehet, vagy csak türelmetlen vagyok, és többet kellene pihentetni? Válaszát köszönöm.

        Nagy Gabriella

         

        WEBBeteg szakértő válasza a arthroscopia témában

        Kedves Páciens!

        Többet kell pihentetni, gyógytorna javasolt, a dagadás oka lehet a porc lágyulása is, kezelőorvosával tisztázni kell szükséges-e porcerősítő?


        Kérdés: 2010-03-17 00:01:44; Megválaszolva: 2010. március 17., 00:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.