lábtörés

Kedves Doktor Úr! Tanácsot kérnék abban hogy ma van 3hete hogy eltörött a sipcsontom, kb.15cm.hosszan 4darabra ugynevezett spirálos törésem van. A mai napon kaptam járógipszet és innentől kezdve fokozatosan terhelnem kell, viszont a lában még most is nagyon fáj tehát azzal hogy próbálok ráállni még jobban fáj.Kérdésem az lenne normális-e hogy ennyi idő után még igy fáj és hogy mikor tudom vajon teljes testsúlyommal terhelni ugy hogy már nem érzek fájdalmat? Vagy mindenképpen terheljem teljes súllyal akkor is ha még ennyire fáj? Köszönöm válaszát! Üdvözlettel:Csilla

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a lábtörés témában

Igen 3 hét után normalis, fokozatos terhelés javasolt. A 6. hét után tudja terhelni teljes súllyal. Ha fájdalmai nem múlvak keresse fel operatör kezelőorvosát!

Dr. Moravcsik Bence, ortopédus-traumatológus
Kérdés: 2010. március 17., 00:08; Megválaszolva: 2010. március 17., 00:08
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Gerinc pansszok fsjdalom
D vitamin mennyiség
Nyaki röntgen lelet értelmezése
félelmetes
Műtétre van szükségem?