• gerincfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        2 hete kezdődtek a tüneteim, melyek sem a meleg fürdővel, sem a Kozmodisk segítségével sem enyhültek. Nagyon fáj a háti gerincem, de ami a legelviselhetetlenebb az a keresztcsonti fájdalom. Ez a fájdalom a csipőmtől a combcsonton át egészen a bokákig kisugárzik. Emiatt fájdalmas a járás, de az ülés sem kellemes, sőt.  A sima fájdalomcsillapítókra nem reagál.

        Várom mielőbbi válaszát!

        Előre is köszönöm tanácsát!

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mindenképpen keressen fel egy reumatológiai rendelést. Addig pedig próbálja meg a derekát helyileg masszíroztatni, akár gyulladáscsökkentő kenőccsel, illetve izomlazítót is szedni a fájdalomcsillapító mellett!


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-06 19:55:37; Megválaszolva: 2010. március 06., 19:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: