• Vállak

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dokto No/Ur!

        Meg nem kaptam valszat a multkori kerdesemre, valamikor februar 27-en irtam, ennek ellenere lenne egy kerdesem. Eleg regota fajnak a vallaim, nem allandoan, de gyakran. Tavaly nyaron masszazson voltam, ahol azt mondta a masszor, hogy valami ideg be van csipodve a hatgerincembe, de azota is faj. Igaz nem voltam csontkovacsnal sem, meg orvosnal sem. Izomlazitot szedtem, de ugy latszik nem haszanlt. Kerdesm az lenne, hogy egy ilyen ideg becsipodes magatol elmulik e, es ettol fajhatnak e a vallaim, meg a labam amit multkor kerdeztem csak nem kaptam valaszt. Elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a vállfájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Kérem, küldje el a kérdése címét is, hogy utána tudjak nézni, hogy hol lehet az elmaradás oka. A vállfájdalom oka valóban lehet idegbecsípődés, bár ez ritkán kétoldali, de ízületi gyulladás, kopás, stb. is lehet az oka. A kiváltó okot ki kell deríteni, mielőtt csontkovácshoz megy, mert előfordulhat, hogy a kezelés ronthat állapotán. Mindenképp indokolt egy fizikális és egy röntgenvizsgálat, ezért keressen fel egy reumatológust.


        Kérdés: 2010-03-04 10:00:20; Megválaszolva: 2010. március 04., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: