• Erősödő fájdalom az ágyéki csigolyáknál

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakorvosok!

        Fájdalmam 2 nappal ezelőtt kezdődött a jobb tomporom csigilyákhoz közeli részén.Ekkor a csípőlapát csúcsán és a hasam jobb oldalán is fájdalmat érzek.Egyre erősödik.Se fekve se ülve se állva nem enyhül a fájdalom. Mozgásra nam fokozódik.Nem akadályoz semmiben, csak egyre jobban kínoz a fájdalom.fájdalomcsillapítóra enyhül. Azt még elfelejtettem, hogy hullámokban jön mint egy görcs.Egy -két percre szűnik, majd megint belémhasít.

        Előre is köszönöm válaszát.

        Tisztelettel Timi

        WEBBeteg szakértő válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt KÉrdező!

        Nagy valószínűséggel vagy ún. lumboischialgias fájdalomról van szó,  vagy olyan kisugárzó fájdalomról,  melyet a kilépő ideggyök nyomása okoz. Mindenképpen javaslom, hogy menjen el reumatológushoz, hogy megvizsgálja, és megállapítsa, hogy honnan ered a fájdalom. Addig is a fájdalomcsillapítón kívül kellene masszírozni a gerinc melletti izomzatot, mert ilyenkor gyakran bekeményedik.  


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-03-04 21:19:02; Megválaszolva: 2010. március 04., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: