• Arthrózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nö/Úr!

        A mai arthrózisról szóló cikkükben abszolúte magamra ismertem.25 éves koromban kezdődött a lábammal, derekammal. Most 68 vagyok.már rheumatológus diagnosztizált Bechterew kórt, rheumatoid arthritist, meg mindenfélét.Beszedetett egy csomó steroido, sőt még kemoterápiás tablattát is, a fájdalomcsillapító egész skáláját.Pl.2x200as Tramadolort, 2x15mg-os Meloxánt, 16 mg Medrolt.Semmi eredménye.Végül másik orvos küldött elkóhzi kivizsgálásra, ahol a diagnózisom "poliarthralgia".egyre rosszbbúl lettem, infúzió, megint gyógyszerek és a "kedves" doktornéni (fiatal) kijelentette, hogy a koromnak megfelelő az állapotom.Hát nem ismerek ilyen  korombélit. A kezeim eldeformálódtak, nem tudok egyedül felöltözni a vállaim miatt, bot nélkül a lakásbó nem tudok kimozdúlniAhol valami mozog bennem, mindenütt szimetrikusan fáj. A fekvés is nehezemre esik, igy egy állítható fotelben élem az életem, elég nagy kínok között. Mondanom sem kell, hogy lett egy nagyon csúnya candidás fertőzésem. Most vettünk egy színterápiás bioptron lámpát, 2 hete van meg, kicsit könnyeben mozgok, de a fájdalmaim nem nagyon csökkenek. Azt szeretném tudni, hogy várhatok-e egy kis könnyebbülést és hogy csináljam a kezeléseket, mert a tájékoztató nagyon szűkszavú.

        Válaszukat megköszönve, tisztelettel;Marcsi mama.

        WEBBeteg szakértő válasza a arthrosis témában

        A panaszai sajnos elég komolyak. Ha a reumatológiai kezelések nem használtak meg lehetni próbálni immunológiai szakrendelést ők esetleg tudnak segíteni. Sajnos a sokizületi betegséget sebészileg nem tudjuk kezelni. Egy egy izületet tudunk kezelni ( térd, csípő protézis), de az összes izületi gondot nem tudjuk megoldani!


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-03 12:57:11; Megválaszolva: 2010. március 03., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés