ez így a helyes,

DIAGNÓZIS FRACT. DISTALIS RADII (ORSÓCSONT RADIUS DISTALIS VÉGÉNEK TÖRÉSE) BEAVATKOZÁS KIRSCHNER DRÓTOS OS/ PERCUTAN TŰZÉS A TÖRVÉGEK 3 DB TŰZŐDRÓTTAL RÖGZÍTVE AZ ESET JANUÁR 22-ÉN TÖRTÉNT. AZÓTA A GIPSZ LEVÉTELRE KERÜLT, A CSUKLÓ ÉS KÉZFEJ NAGYON DAGADT, FELPUFFADT, FÁJDALMAS. EZ ÍGY NORMÁLISNAK TEKINTHETŐ? V. INDOKOLT TOVÁBBI VIZSGÁLAT?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a csonttörés témában

Igen, türelem, fokozatos bemozgatás javasolt, panaszok fokozódása esetén traumatológiai kontrollvizsgálat javasolt.

Dr. Moravcsik Bence, ortopédus-traumatológus
Kérdés: 2010. március 17., 00:20; Megválaszolva: 2010. március 17., 00:20
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Gerinc pansszok fsjdalom
D vitamin mennyiség
Nyaki röntgen lelet értelmezése
félelmetes
Műtétre van szükségem?