• Dr. Szamosi Szilvia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Én írtam Önnek, hogy a szegycsontom és a bordámnál izületi gyulladás van. Köszönöm mielőbbi válaszát. Még lenne egy két kérdésem. Flactor tapaszt használok, ez megfelelő? Mennyi idő kell a teljes gyógyuláshoz? Lehet ez attól hogy rossza a testtartásom és sokat ülök púposan? Válaszát nagyon köszönöm.

        Tisztelettel: Barbara

        WEBBeteg szakértő válasza a mogásszervi panasz témában

        Kedves Barbara!

        A Flector tapasz megfelelő, sokszor 2-3 hét kell a gyógyuláshoz. A rossz testtartás nem hiszem, hogy közevtelenül összefügg a jelen gyulladással. Mindenesetre sokat számít, ha gerinctornagyakorlatokat elkezd végezni, ezzel segítheti szintén a gyógyulást!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-02 20:29:14; Megválaszolva: 2010. március 02., 20:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: