• kar fájdalom és újjak zsibbadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        KEDVES DR.NŐ!

        A SEGÍTŐ TANÁCSÁT SZERETNÉM KÉRNI!

        A JOBB KAROM FÁJ VAN MIKOR ŐRÜLTEN MINTHA KIAKARNA SZAKADNI, HA BAL OLDALAMRA FEKSZEM AKKOR ELVISELHETETLEN, HA A JOBB OLDALAMON FEKSZEM KITÁMASZTOM AKKOR NEM FÁJ! EZ MÁR 2 HETE VAN ÉS AZ ÚJJAIM IS ZSIBBADNAK! MITŐL LEHET EZ? MI OKOZHATJA? ÉS MIVEL TUDNÁM HÁZILAG ENYHÍTENI A FÁJDALMAT? AMIT SZEDEK MÁR 1.ÉVE ASPIRIN PROTECT ÉS NEBILET EZT KÓRHÁZI KIVIZSGÁLÁS UTÁN ÍRTÁK FEL.SZEDEM ÁLLÍTÓLAG MAGAS A VÉRNYOMÁSOM ÉS SZÍVTÁJÉKI FÁJDALMAIM VOLTAK ÉS VANNAK, EZÉRT KELL SZEDNEM:KÉRNÉM SZÉPEN SEGÍTSEN!

        A GYÓGYSZERTÁRBA A NEBILET HELYETT TANÁCSOLTÁK A NEBIVOLOL SANDOZT, MERT, HOGY OLCSÓBB, NEM OKOZHATJA EZ A GYÓGYSZER A KAR FÁJDALMAT ÉS AZ ÚJJAK ZSIBBADÁSÁT? KÉRNÉM ADJON SEGÍTŐ TANÁCSOT!

        TISZTELETTEL ÉS KÖSZÖNETTEL

        41.ÉVES VAGYOK

        ÜDVÖZLETTEL

        ÁGNES

        WEBBeteg szakértő válasza a végtagfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Többféle eltérés okozhatja a zsibbadást. Ki kell zárni, hogy nincsen-e nyaki gerincsérve, meg kell vizsgálni a hónaljárkot, hogy nincsen-e nyirokcsomó, rtg vizsgálatra van szükség, hogy kizárjuk nyaki borda, vagy egyéb csontos kinövés jelenlétét, vagy bármilyen tüdőeltérést.

        Addig csak a szokványos fájdalomcsillapítók közül lehet választani, pl. Cataflam, Aflamin, vagy Melox EP. Legjobb lenne, ha el tudna menni egy reumatológiai rendelésre viszonylag rövid időn belül!


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Gál András

        Kérdés: 2010-02-24 21:30:04; Megválaszolva: 2010. február 24., 21:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: