• gerincsérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Sérvet diagnosztizáltak a legalsó csigolya és a keresztcsont közt.

        Műtétet javasoltak de én még nem gondolom megműteni.

        Csonkovácsnál jártam ami sokat javitott a fájdalmamon és életmód váltással próbálok segiteni magamon.

        Tudok -e még tenni valamit magamért és elkerülni a műtétet és élni a régi életem.

        Gondolok mágneses termékek vagy bármi más.

        Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincsérv témában

        Tisztelt Kérdező!

        Legjobb, ha a tornagykorlatokat megtanulja gyógytornásztól, és rendszeresen végzi otthon, eljár úszni, illetve időnként fizioterápiás kezelésekre. Figyelni kell a mozdulatokra, súlyok emelésére, és természetesen ha van súlyfelesleg, akkor ennek csökkentése ajánlott!


        Kérdés: 2010-02-24 21:33:22; Megválaszolva: 2010. február 24., 21:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: