• izületi probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T DrNő/Úr! 42 éves vagyok.Kb fél éve minden nap esti lefekvéskor kis idő múlva főleg a bal csípőtájon belül elkezd fájni, ami hamarosan nyilal a combomba, időnként az alsó lábszáramba.Úgy érzem mintha a csonton belül lenne és nem izomfájdalom.Ritkán napközben is megmarad ez a hasogatás-nyilalás. Mostmár komolyan aggódom, hogy mi lehet.Lehet reuma vagy kopás? Esetleg más komolyabb dolog? /haematológiai betegség esetleg/ Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a ízületi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Leginkább ízületi gyulladás, vagy egyéb gerinc, vagy csípőízületi fejlődési rendellenesség szokott ilyen jellegű fájdalmat okozni. Reumatológiai szakvizsgálatra lenne szükség, hogy megnézzék a fájdalom pontos helyét, az ízületi mozgásokat, és ha kell, további vizsgálatok, röntgen és labor készüljön.


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-24 21:18:28; Megválaszolva: 2010. február 24., 21:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.