• Térd probléma.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves doktor úr/hölgy! Olyan kérdésem lenne, hogy körülbelűl 3 hónapja kiment a térdem voltunk orvosnál és ő írt fel valamien szilikonos térdrögzítőt, de ez nem nagyon használ nekem azóta is ugyanúgy kimegy a térdem (olyan mintha nem tartanának a szallagok)hogy maga szerint milyen térdrögzítőt használjak? Ha valamilyen "fantázia neve" akkor legyen szíves azt is leírni. Köszönettel Zsófi Ui.: Várom mihamarabbi válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a térdrögzítő témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni, de nekem gyanus, hogy nem a térde instabil, hanem a térdkalácsa hajlamos a ficamodásra. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai szakrendelést is több szem többet lát elven. Lehet, hogy a más szemlélet (ortopédiai) megoldást eredményez a problémájára. Mi a gyakorlatunkban az AJ 40-es térdrögzítőt szoktuk írni.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-23 11:02:27; Megválaszolva: 2010. február 23., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő! Körülbelül 2 éve küzdök fartályi- keresztcsonti fájdalommal, ami többnyire reggel a legrosszabb. Hosszabb ülés is fájdalmat okoz, de általában háton fekvés kozben a legintenzívebb akár napközben is, mintha tulfeszulne a...