• Lehetséges dongaláb gyogyitás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő/Dr.Úr mindkét oldali dongalábal születem, lábaimat gipszelték, mütöték.. 14 éves kromig 7 mütéten estem át, sokat javult a lábam de nem teljesen tökéletes. Leginkább ami zavar, hogy vékony a vádlim.. utána néztem és olvastam hogy ez a dongalábal jár, és valoszinű lábikra izomsorvadásom van, a kérdésem az lenne hogy ez edzésel formálható-e? Vagy legalább megerősiteni a vádlit, hogy arányos legyen a combomhoz. Most lesz fél éve, hogy edzem a vádlimat és kb. 1 cm növekedést tapasztalok ( vastagodot ). Ha folytatom tovább erősödhet? Mivel olvastam olyat is hogy ilyen betegségben szenvedöknek bele kell törödniük, hogy vékony a vádlijuk. Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a dongaláb témában

        Vizsgálat nélkül nehéz pontos választ adni, de így látatlanban úgy gondolom, hogy lehet még javulás. Valóban nem lesz olyan a vádlija, mind egy egészséges lábú emberé, de még vastagodhat a lábszára.. Javaslom a további tornát, edzést!


        Kérdés: 2010-02-23 11:19:31; Megválaszolva: 2010. február 23., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: