• Sérülés tárogatós gépen!?!?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTELT DOKTOR ÚR!

        Roppant eggyet a lapockám környékén tárogatós gépen edzés közben mert sok súlyt pakoltam fel (a második tárásnál történt 1, 5ÉVE EDZEM).
        kb 2hónapja nem edzem azon a gépen és a fekvenyomást is hanyagoltam DE MÉG MINDIG ROPPAN TÖBBET IS ÉS NAGYON FÁJ FOKOZATOSAN JOBBAN (voltam orvosnál "kend be fastum géllel"kenem 2 hónapja de semmi+fizikoterápia 10x semmi) kicsit kétségbe estem hogy többé már nem edzhetek rendesen max has+láb:-( 17éves vagyok és kezdtem alakulni szépen és most..
        A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
        Üdv:FERENC

        WEBBeteg szakértő válasza a sportsérülés témában

        Kedves Páciens!

        Nagy valószínűséggel részleges izomsérülést szenvedett. Javasolnék kivizsgálást pl, rtg, vagy MRI pontosan lássuk a történteket.

        Ezután lehet kezelést beállítani. Gyógytorna, fizioterápia folyatatását javaslom addig is.

         

         


        Dr. Moravcsik Bence, ortopédus-traumatológus
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-25 11:37:12; Megválaszolva: 2010. február 25., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: