• térdfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt doktornö az lenne a kérdésem hogy kb egy honapja fáj a térdem be is van dagadva  mostanábam nehezen tudok menni és behajtani voltam orvosnál elküldött Röntgenre és az eredmény;Csökkent mésztartalmon kivül elt.nem láthato. ez volt a leleten. az lene a kérdésem hogy ezt a Proenzi 3. ajánlaná e vagy nem és akkor mit ajálana, ja és fizikai munkát végzek kömüves vagyok.köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a térdfájás témában

        Az orvos, aki vizsgálta és elküldte nem ajánlott semmit?

        Ez érdekes, hisz Ő tudná a legmegfelelőbb gyógyszert ajánlani önnek a vizsgálat ismeretében. Így látatlanban azt tanácsolnám, hogy kezdje el a Proenzi 3-at szedni. Ha 1 hónap után nincs jelentős javulás, akkor keressen fel egy ortopédiai szakrendelést és írasson fel magas hatóanyag tartalmú porcerősítőt (pl. Chondrosulf 800 mg) illetve valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentőt.

         


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet További orvosok

         Halmosi Edina

        Kérdés: 2010-02-18 09:11:44; Megválaszolva: 2010. február 18., 09:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.