• bechterew betegség gyogyitása.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelettel kérdezném a következőt.

        Számomra egyre nehezebben elviselhető a betegségem/72-éves vagyok/

        Harminc éves korom ota járok kezelésre /fürdők -injekciok stb/de ennek ellenére állapotom csak rosszabbodik.

        Létezik e más kezelési a folyamat, vagy kénytelen vagyok a vele járo fájdalmat elviselni.

        Köszönöm és várom válaszukat.

        sz l.

        WEBBeteg szakértő válasza a Bechterew témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha valóban Bechterew kór a betegsége, és jelentős gyulladásos aktivitás is van, akkor szóba jön újabb fajta gyulladáscsökkentő, az ún. biológiai terápia alkalmazása.

        Ezt azonban reumatológus szakorvosnak kellene elbírálni, hogy az Ön esetében mennyire indokolt, illetve mennyire lenne hatékony. Egéyb terápiás lehetőségek a nem szetroid gyulladácsökkentők, valamint a fizioterápia, torna. Sajnos ha nem elég, még erősebb fájdalomcsillapítót kell választani.

         

         


        Kérdés: 2010-02-17 12:29:49; Megválaszolva: 2010. február 17., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: