• Fertőzéstől arhritis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A bal fülem alatt lüktetően fáj valami. A bal oldali felsőkarom közepén fáj egy ponton az izomban, innen sugárzik ki? ezt gondolom. Lehet, hogy valamikor kaptam egy fertőzést, az itt betokozódott (trichina)? Tíz éve kezelnek rheumatoid arthritissel; Embrel injekciót kaptam, attól pedig pikkelysömört.

        Lehetséges, hogy bal karomból indult el minden? Kihez, milyen szakorvoshoz forduljak?

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Elsősorban reumatológiai probléma, kisugárzó fájdalom lehet a panaszai hátterében. A bal fül alatti fájdalom lehet a rágóízület gyulladásának a következménye, hiszen ez rheumatoid arthritisben gyakran érintett, és rágási nehezítettséget is okoz. A fertőzéses eredet extrém ritka, nem arra gondolnék elsőként.


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet

         Halmosi Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-16 19:45:03; Megválaszolva: 2010. február 16., 19:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő! Körülbelül 2 éve küzdök fartályi- keresztcsonti fájdalommal, ami többnyire reggel a legrosszabb. Hosszabb ülés is fájdalmat okoz, de általában háton fekvés kozben a legintenzívebb akár napközben is, mintha tulfeszulne a...