• Boka szalagrándulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor!

        2010 február 8-án elcsusztam és meghuzodott duzzadt a jobb bokám.

        Kérdésem a mikor tudok vele dolgozni? Ülü munkát végzem.

        Status:jobb boka duzzat nyom érzékeny Talofi szalag tart, syndesmosis ter.nyom.érz.

        Vélemény:Dist.mall ext. p.d. et.genus i.d.

        Mikkor terhelhető?

        Mikkor tudok vele dolgozni?

         

        Köszönettel:K.Gábor

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a bokasérülés témában

        Kedves Páciens!

        Első kérdés kapott-e megfelelő rögzítőt? Ez határozza meg a terhelhetőséget.

        Ha kapott azt 4 hétig kell hordani és terhelhető, levétel után fokozatos terhelés, gyógytorna, erősítés. Mi a munkája, ha iroda ülő munkát végez, dolgozhat, felpocolva a lábát üljön (felteszi egy székre minnél többet).

         

         

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-16 11:18:47; Megválaszolva: 2010. február 16., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: