• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Először is nagyon szépen köszönöm a válaszát, most már legalább tudom, merre induljak a dologgal.

        Esetleg egy utolsó kérdést, ha megengedi és nem vagyok túl tolakodó. A múltkori levelemben nem írtam, hogy különféle nyújtógyakorlatok során a lágyékhajlatban szúró érzés keletkezik, üléskor pedig fenéktájékon érzek enyhe fájdalmat. Családomban elég sok volt a daganatos megbetegedés, ezért nézze el nekem, hogy felteszem ezt a kérdést: fájdalmaim oka lehet valamilyen daganat megjelenése?

        Válaszát köszönöm, tanácsát megfogadom!

        Tisztelettel: Mgr. Petrezsil Péter

        WEBBeteg szakértő válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező!

        A daganatos megbetegedések nagyon sokféle, különböző tünetet adhatnak, kortól, nemtől, és egyéb rizikófaktoroktól, panaszoktól függően szűrővizsgálatokat érdemes végezni. Tehát ez azt jelenti, hogy mivel lágyéktáji fájdalom van éss férfiről van szó, egy urológiai vizsgálat, illetve egy hasi UH mindenképpen indokolt!


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet

         Halmosi Edina

        Kérdés: 2010-02-15 15:25:48; Megválaszolva: 2010. február 15., 15:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: