• Fájó könyök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! Kérdésem a következő: 3 héttel ezelőtt elmentem egy általános éves vérvételre, ami rendben le is zajlott a szokásos gyors és fájdalommentes módon. Utána azonban elkezdett fájni a könyökhajlatom a belső részen. Azt gondoltam, hogy a tű okozhatott belül egy kisebb sérülést az érfalon, de majd elmúlik. Azonban azóta is megvan a fájdalom - alkalmanként elég erős - és igazából azt érzem, hogy a könyök ízületem az, ami fáj. Meg szeretném kérdezni, hogy lehet-e a vérvétel okozta sérülés, vagy csak lehet, hogy egyszerűen meghúzódott egy emeléstől illetve rossz mozdulattól, és elegendő lenne a gyógyuláshoz a pihentetése. Köszönöm előre is válaszukat! Üdvözlettel: T. Tímea

        WEBBeteg szakértő válasza a könyökfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A vérvételnek is lehet ritkán szövődménye, elsősorban vérömleny, haematoma képződés, de ez jól látható eltérés. Az ön esetében valószínűleg más válthatja kis a könyökfájdalmat. Pihentesse, illetve próbálja meg bekenni gyulladáscsökkentő kenőccsel, pl. Flector gél!


        Dr. Szűcs Miklós
        urológus-andrológus Itt kérdezhet

        Dr. Szűcs Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-05 09:49:30; Megválaszolva: 2010. február 05., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: