• Nyaki gerinc fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Kb.2 hónapja nagyon fáj, és szúr a nyaki gerincem, főleg, ha lehajtom a fejemet.Háziorvosom röntgenre küldött, ott az alábbi leletet kaptam: WHO:nyaki gerinc, kétirányú Lelet:A lordosis kiegyenesedett.C.III-VI szakaszon spondylosis. Az ív.rések magassága megtartott.Nyaki borda nem látszik. Kérem, értékelje ezt a leletet, és irja meg, mi a további teendőm. Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a spondylosis témában

        Tisztelt Kérdező!

        A spondylosis csigolykopást, meszesedést jelent. Részben ez, részben pedig tartási probléma okozhatja  a panaszait.

        Gerinctorna, nem szteroid gyulladácsökkentő fájdalomcsillapító, valmaint izomlazító szedése segít a panaszok elmúlasztásában.


        Kérdés: 2010-02-04 12:40:48; Megválaszolva: 2010. február 04., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: